Μαρτυρίες Ασθενών

Είχα ακούσει ότι κάνοντας επέμβαση για φλεβική ανεπάρκεια και κιρσούς οι ασθενείς πονούν αρκετά , δεν μπορούν να περπατήσουν άνετα για πολύ καιρό κλπ Όμως κάνοντας αυτήν την επέμβαση με λέιζερ με τον κ Χ .Ηλία διαπίστωσα ότι δεν είχα καθόλου πόνο και καμμία ενόχληση . Το αποτέλεσμα εκπληκτικό , μπορούσα να κάνω πλέον τα πάντα . Ευχαριστώ τον γιατρό και την ομάδα του.

Κυπριανός Γεώργιος

53


Η φλεβική ανεπάρκεια και οι κιρσοί που είχα με ενοχλούσαν αρκετά χρόνια και το πόδι μου άρχισε να μαυρίζει λόγω της κακής κυκλοφορίας . Με τον γιατρό μου Χ .Ηλία έκανα την επέμβαση με ενδοαυλικό λέιζερ , και αμέσως την ίδια ώρα μπορούσα να περπατάω χωρίς πόνο . Το πόδι μου ανακουφίστηκε άμεσα . Συνιστώ όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα να μην φοβούνται , στα χέρια του κ Χ . Ηλία η επέμβαση φαίνεται εύκολη, άνετη και ανώδυνη.

Κοκλίτη Ευθυμία

53


Παρ´ ότι ήμουν στο τελευταίο στάδιο φλεβικής ανεπάρκειας μετά την επέμβαση με λέιζερ με τον γιατρό μου Χ .Ηλία , δεν κατάλαβα καθόλου ότι χειρουργήθηκα , δεν πόνεσα μετεγχειρητικά και γενικά δεν περιορίστηκα καθόλου. Νοιώθω πλέον μεγάλη ανακούφιση και στην ορθοστασία και στο περπάτημα . Προτείνω χωρίς δισταγμό να εμπιστευτείτε την εμπειρία του κ Ηλία Χ.

Μίγα Μαγδαληνή

53


Παρά την ηλικία μου ( 27 ετών) και χωρίς να έχω κληρονομικότητα ή εγκυμοσύνες , λόγω γενετικής προέλευσης είχα σοβαρό πρόβλημα κιρσών - φλεβικής ανεπάρκειας . Ο γιατρός μου Χ .Ηλίας με βοήθησε και έλυσα το πρόβλημα με λέιζερ ανώδυνα , χωρίς να χρειαστεί να λείψω από την εργασία μου παρά μόνο λίγες ημέρες . Τον ευχαριστώ από καρδιάς !!

Sara Gjeli (κάτοικος Βερολίνου)

51


Είχα κάνει επέμβαση με τον κ. Ηλία πριν 17 χρόνια στο αριστερό πόδι μου λόγω έλκους από φλεβική ανεπάρκεια και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα από τότε. Έκανα τώρα ενδοαυλικό λέιζερ στο δεξί πόδι για τον ίδιο λόγο , όπου με την χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας και της εμπειρίας του γιατρού μου πραγματικά δεν αισθάνθηκα καθόλου πόνο . Περπάτησα αμέσως μετά την επέμβαση άνετα , γι αυτό και την συνιστώ χωρίς καμία σκέψη.

Δόσχορη Αικατερίνη

51


Το βάρος, το πρήξιμο και η συνεχής κούραση του ποδιού μου ήταν καθημερινότητα μέχρι που γνώρισα τον Χ .Ηλία και αποφάσισα να κάνω την επέμβαση με λέιζερ . Όχι μόνο δεν κατάλαβα καθόλου ότι χειρουργήθηκα , αλλά και επανήλθα αμέσως στις καθημερινές μου δραστηριότητες χωρίς κανένα πρόβλημα . Τον ευχαριστώ για όλα.

Μαυρίδης Δημήτριος

50


Είχα μια πάθηση που δεν μπορούσαν να την διαγνώσουν οι γιατροί στους οποίους είχα απευθυνθεί αρχικά. Είχα δυσκολία στο περπάτημα και στην εργασία μου. Ο κ Ηλίας διέγνωσε το πρόβλημά μου που ήταν το λιποίδημα και το διόρθωσε με το λέιζερ , χωρίς να πονέσω καθόλου μετά ,και γύρισα πολυ γρήγορα στις καθημερινές μου δραστηριότητες .Με αντιμετώπισε ανθρώπινα και τον ευχαριστώ!

Λιντίτα Λαζάι

49


Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έκανα επέμβαση για κιρσούς - φλεβική ανεπάρκεια στο πόδι μου και απο την επόμενη μέρα περπατούσα κανονικά χωρίς να πάρω κανένα παυσίπονο.Χάρη στον γιατρό μου που ότι μου είπε έτσι και έγινε και μάλιστα με το παραπάνω . Συνιστώ στους πάντες να μην χάνουν χρόνο και επιδεινώνεται το πρόβλημά τους.

Χαλόφτης Γεώργιος

48


Έκανα την επέμβαση λόγω σοβαρού προβλήματος φλεβικής ανεπάρκειας που είχα με τον κ Ηλία και δεν ένοιωσα καθόλου πόνο μετά την επέμβαση , σε βαθμό τέτοιο που γύρισα στις καθημερινές μου δραστηριότητες από την μεθεπόμενη μέρα .Η άριστη δουλειά και η αμεσότητα του γιατρού μου είναι αυτά που με εντυπωσίασαν .

Duking Racel

47


Το πρόβλημα φλεβικής ανεπάρκειας στο αριστερό μου πόδι το είχα από παλιά , και επειδη οι πόνοι δεν σταματούσαν αποφάσισα κάνω την επέμβαση με το ενδοαυλικό laser με τον γιατρό μου Χαράλαμπο Ηλία. Ομολογώ ότι είχα να νοιώσω τόσο άνετα και τόσο ξεκούραστα το πόδι μου από τότε που ήμουν μαθήτρια λυκείου .Χωρίς πόνο , χωρίς καμία ταλαιπωρία, με πλήρη επάνοδο στις δραστηριότητες μου στην εργασία αλλά και στο σπίτι μου.

Γιγκλά Ελένη

46


Είχα σοβαρό πρόβλημα με το δεξί μου πόδι , το οποίον επιδεινωνόταν συνεχώς με αποτέλεσμα να πονάει , να μην μπορώ να περπατήσω , και να μαυρίζει το δέρμα μου λόγω της κακής κυκλοφορίας .Ο γιατρός μου Χαράλαμπος Ηλίας με αντιμετώπισε με εξαίρετο τρόπο , χωρίς να πονέσω καθόλου ,και χωρίς να στερηθώ τίποτα απο τις καθημερινές μου δραστηριότητες. Ευχαριστώ για όλα !

Γρηγοράτος Γεράσιμος

45


m44


Είχα σοβαρό πρόβλημα με το πόδι μου , δεν μπορούσα να περπατήσω, ένοιωθα μεγάλη δυσφορία και έντονη κόπωση.Κάνοντας την επέμβαση με λέιζερ αισθάνθηκα σαν να έφυγε ένα μεγάλο βάρος απο πάνω μου . Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό , ξεπέρασε κατα πολύ τις προσδοκίες μου . Πολύ γρήγορα γύρισα στη δουλειά μου , μπορώ να περπατώ χωρίς εμπόδιο και να ανεβαίνω σκάλες , αναπνέω πολύ καλύτερα . Δεν έχω λόγια να το περιγράψω !!

Στάμου Ιωάννης

43


Η βαριά φλεβική ανεπάρκεια απο την οποία έπασχα είχε σαν αποτέλεσμα να υποφέρω από συνεχείς πόνους και να εμφανιστεί ένα μεγάλο έλκος στην κνήμη το οποίο επί πολλούς μήνες με ταλαιπωρούσε και υποβάθμιζε την ποιότητα της ζωή μου , μην μπορώντας καθόλου να εργαστώ . Κάνοντας όμως την επέμβαση με λέιζερ με τον γιατρό μου Χ .Ηλία ήδη από την επόμενη ημέρα αισθανόμουν πολύ άνετα και δεν πονούσα πλέον και μέσα σε 10 ημέρες το έλκος έκλεισε κατά 90%.Συνιστώ σε όλους με παρόμοιο πρόβλημα να μην αναβάλλουν την ανώδυνη αυτή επέμβαση !!

Λιντίτα Πελούμπη

42


Αντιμετώπιζα για χρόνια πρόβλημα με τα πόδια μου λόγω φλεβικής ανεπάρκειας με οίδημα και μεγάλη δυσκολία στην ορθοστασία και στο περπάτημα . Ένα ανοικτό χειρουργείο πάντα με φόβιζε διότι κανείς δεν μπορούσε να εγγυηθεί για το αποτέλεσμά του , αλλά ήταν και επικίνδυνο λόγω των επιπλοκών του.Όμως χάρη στον ιατρό μου Χ .Ηλία , όλες οι αμφιβολίες μου ξεπεράστηκαν με τον καλύτερο τρόπο, και η επέμβαση με το λέιζερ ήταν πολύ εύκολη, κάνοντας και τα δύο πόδια ταυτόχρονα. Δεν βρίσκω λόγια για τον γιατρό μου και την ομάδα του!

Γιαννουλίδης Περικλής

41


Η φλεβική ανεπάρκεια που είχα στο πόδι μου , μου έδινε συμπτώματα καθημερινά και δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω. Απευθύνθηκα στον αγγειοχειρουργό Χαράλαμπο Ηλία ο οποίος με εξέτασε και λεπτομερώς μου εξήγησε τα ευρήματα του Τρίπλεξ φλεβών , καθώς και τον τρόπο αντιμετώπισης με το ενδοσκοπικό λέιζερ. Πραγματικά ήταν καλύτερα από ότι πίστευα , χωρίς καθόλου πόνο, χωρίς ταλαιπωρία βγήκα απο το νοσοκομείο μετά απο λίγες ώρες και μπορούσα να συνεχίσω τη ζωή μου νοιώθοντας ανακουφισμένη. Δεν θα πρέπει κανεις να αναβάλλει τη λύση του προβλήματός του , ειδικά όταν υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Χ .Ηλία.

Γερολύμου Εριέττα

40


Ο γιατρός μου Χαράλαμπος Ηλίας ως επιστήμων είχε τρομερή μεταδοτικότητα! Μου εξηγούσε με κάθε λεπτομέρεια το μέγεθος του δικού μου προβλήματος κατά τη διάρ-κεια της εξέτασης. Η μετεγχειρητική μου πορεία ήταν άριστη. Δεν πόνεσα καθόλου! Επανήλθα σύντομα στις καθημερινές μου δραστηριότητες. Ευχαριστώ το γιατρό και την ομάδα του. Παροτρύνω όλους όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα να το κάνουν άμμεσα!!!

ΒΑΣΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

39


Έχοντας πρόβλημα με τα πόδια μου εκ γενετής , μου ήταν πολύ δύσκολο να δουλεύω αρκετές ώρες όρθιος , διότι η φλεβική ανεπάρκεια και οι κιρσοί ήταν σε προχωρημένο στάδιο . Ο γιατρός μου όμως Χ Ηλίας με βοήθησε και έλυσα το πρόβλημα αυτό ανώδυνα και αναίμακτα με πρωτοποριακές τεχνικές και γυρίζοντας γρήγορα στη δουλειά μου. Τον ευχαριστώ!!

Κυρία Άλφρεντ Χασάι

38


Είχα πρόβλημα με τα δύο κάτω άκρα με συνεχείς ταχυκαρδίες και αίσθημα παλμών. Κάνοντας την επέμβαση με το ενδοαυλικό laser ανακουφίστηκα όχι μόνο από την κούραση και το πρήξιμο αλλά βελτιώθηκε πάρα πολύ η λειτουργία της καρδιάς .Οι ταχυκαρδίες υποχώρησαν και αισθάνομαι λιγότερο βάρος και δυσφορία. Ευχαριστώ πολύ τον γιατρό μου Χ. Ηλία και την ομάδα του για όλα!!!

Κυρία Αμανατίδου Ελένη

30


Ανεκτίμητε Γιατρέ Κύριε Χαράλαμπε Ηλία. Έχετε ξεπεράσει το ζενίθ της τελειότητας . Είσαστε τέλειος ως επιστήμων και τέλειος σαν άνθρωπος.Με αντιμετωπίσατε με αγάπη με καλοσύνη και με έντιμη επαγγελματική συνείδηση. Σας ευχαριστώ. Να είστε πάντα Καλά Με εκτίμηση

Μαρία Νικολάου Κόλλια

 

m36Είχα πρόβλημα με φλεβική ανεπάρκεια και στα δύο μου πόδια , δεν μπορούσα να μείνω όρθια πολυ ώρα , δεν μπορούσα να δουλέψω ούτε να ανταπεξέλθω στις καθημερινές μου ασχολίες . Μετά την διάγνωση που μου έκανε ο κ Χ.Ηλίας έκανα την επέμβαση με ενδοαυλικό laser μόλις χθές και σημερα ήδη περπατάω χωρις κανένα πρόβλημα . Προτείνω ανεπιφύλακτα όσοι έχουν παρόμοιο πρόβλημα να κάνουν την θεραπεία αυτή χωρις δισταγμό.

Μαματά Σοφία

35


Το αριστερό μου πόδι με ενοχλούσε καθημερινά προκαλώντας μου βάρος , κόπωση , κράμπες και πρήξιμο . Με λεπτομερή υπερηχογραφικό έλεγχο ο γιατρός μου κ Ηλίας αποκάλυψε την φλεβική ανεπάρκεια απο την οποία έπασχα , και προχώρησα στην αποκατάσταση με ενδοαυλικό laser. Δεν πόνεσα καθόλου , περπάτησα αμέσως και έφυγα απο το νοσοκομείο νοιώθωντας άλλος άνθρωπος . Αυτήν την επέμβαση την συνιστώ ανεπιφύλακτα .

κ Υφαντή Αθηνά

30


Έχοντας πρόβλημα με τα δυό μου πόδια από χρόνια , με πρήξιμο, κράμπες και πόνο στην ορθοστασία που με δυσκόλευαν καθημερινά στην εργασία μου αλλά και γενικότερα στη ζωή μου , απευθύνθηκα στον γιατρό μου Χαράλαμπο Ηλία ο οποίος με ενδοσκοπική επέμβαση με ενδοαυλικό καθετήρα με θεράπευσε γρήγορα , χωρίς πόνο και χρονοβόρες διαδικασίες . Τα πόδια μου τώρα έγιναν πιο ξεκούραστα και ανάλαφρα και πολύ γρήγορα επανήλθα στη δουλειά μου , χωρίς κιόλας να χάσω και τις καλοκαιρινές μου διακοπές . Ευχαριστώ το γιατρό και την ομάδα του !

κ Μεθενίτη Αθανασία

30


Λέγομαι Μωραίτη Ευαγγελία και από αρκετό καιρό είχα πονο στο πόδι μου , βάρος , δυσκολία στην ορθοστασία , μούδιασμα και κάψιμο . Δεν μπορούσαν να εντοπίσουν οι γιατροί που επισκέφτηκα τι το προκαλούσε . Εξεταζοντάς με ο Χ Ηλίας μου διέγνωσε φλεβική ανεπάρκεια που χρειαζόταν επέμβαση με ενδοαυλικό λέιζερ. Κάνοντάς τη, τα συμπτώματα εξαφανίστηκαν , μπορώ να στέκομαι και να δουλεύω χωρίς πόνο και βάρος . Η αποκατάσταση ήταν ταχύτατη και χωρίς πόνο .

κ Μωραίτη Ευαγγελία

30


Λόγω της φλεβικής ανεπάρκειας την οποία είχα δυσκολευόμουν αρκετά στην ορθοστασία και είχα συνεχώς ενοχλήματα . Αποφάσισα να κάνω την επέμβαση με ενδοαυλικό laser και έτσι ανακουφίστηκα . Πλέον αισθάνομαι ότι έφυγαν πολλά κιλά από πάνω μου , και το κυριότερο : δεν πόνεσα καθόλου , δεν έμεινα στο κρεβάτι , δεν ταλαιπωρήθηκα . Θα το συνέστηνα σε όλους όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα .

κ Κρύου Γεωργία

30


Το πόδι μου ήταν συνεχώς πρησμένο για χρόνια λόγω φλεβικής ανεπάρκειας και κιρσών . Έτσι έκανα την επέμβαση με laser με τον γιατρό μου Χ .Ηλία , χωρίς να καταλάβω πόνο ή ταλαιπωρία . Περπάτησα γρήγορα μετά την επέμβαση και έκτοτε είμαι πολυ καλά.

Παναγιώτης Δ.

30


Το πρόβλημά μου ήταν πολύ σοβαρό , αφορούσε τις αρτηρίες των ποδιών μου. Λόγω αρτηριοσκλήρωσης δεν μπορούσα να περπατήσω γιατί οι αρτηρίες απο το μηρό κσι κάτω ήταν αποφραγμένες . Ετσι χωρίς να το καταλάβω άνοιξε μια πληγή στο πόδι μου η οποία προχώρησε σε έλκος και γάγγραινα. Πήγα σε 2 μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας όπου οι αγγειοχειρουργοί τους μου πρότειναν σαν μόνη λύση τον ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ.! Όμως ευτυχώς βρήκα τον Χ Ηλία ο οποίος μου πρότεινε αγωγή συντηρητική , με κατάλληλα φάρμακα και σωστή άσκηση , και έτσι καταφέραμε να σώσουμε το πόδι μου . Τον ευχαριστώ και σαν γιατρό και σαν άνθρωπο .

Φάνης Χρήστος

29


Το πόδι μου ήταν πάντα πιο πρησμένο λόγω πολλών κιρσών που είχα εδώ και χρόνια . Τελευταία άρχισε να με πονάει όλο και πιο πολύ , να καίει και να μην μπορώ να σταθώ όρθιος. Κάνοντας την επέμβαση με laser που μου υπέδειξε ο Χ Ηλίας , από την επόμενη μέρα ήμουν πολύ καλά και επανήλθα σταδιακά στις καθημερινές δραστηριότητες . Χωρις πόνο και χωρίς καμία ταλαιπωρία. Τον ευχαριστώ για όλα !

Χαράλαμπος Κόττας

28


Το πρόβλημα που είχα με την φλεβική ανεπάρκεια και τους κιρσούς στο αριστερό μου πόδι με εμπόδιζε στη δουλειά μου και στην καθημερινή ζωή μου γιατι είχα ένα μόνιμο βάρος , μούδιασμα και πόνο. Μετά από την επέμβαση με ενδοαυλικό λέιζερ που μου έκανε ο γιατρός μου Χ . Ηλίας νοιώθω πλέον τόσο καλά που έχω συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες δρόμου και σε μαραθωνίους . Τον ευχαριστω για όλα

Λίλη Σωφρονιάδου

22


Η καθημερινή κούραση που ένοιωθα στα πόδια μου, το βάρος και το πρήξιμο ήταν εξαιτίας της φλεβικής ανεπάρκειας που είχα, την οποία μου την διέγνωσε ο γιατρός μου Χ . Ηλίας. Μετά την επέμβαση με laser που μου έκανε και στα δύο πόδια μου , τα ένοιωσα τόσο ξεκούραστα που δεν το πιστεύω . Γύρισα στις καθημερινές μου δραστηριότητες γρήγορα χωρίς πόνο , χωρίς ενόχληση.

Άννινος Χριστοφόρου

22


Είχα χειρουργηθεί στο αριστερό πόδι με την παλιά ανοικτή μέθοδο και υποτροπίασε πάλι και είχα φλεβική ανεπάρκεια και κιρσούς και στο δεξί μου. Δεν θα ξανάκανα ανοικτό χειρουργείο . Γι αυτό και προτίμησα να κάνω λέιζερ ενδοαυλικό . Περπάτησα αμέσως μετά την επέμβαση και επέστρεψα κανονικά στις καθημερινές μου δραστηριότητες πολύ γρήγορα

Καμινάρης Γεώργιος

22


Για μερικά χρόνια είχα πρόβλημα με την ορθοστασία , κουράζονταν τα πόδια μου γρήγορα και τα βράδια δεν μπορούσα να κοιμηθώ λόγω της δυσφορίας και της έντονης ανησυχίας που μου προκαλούσε η φλεβική ανεπάρκεια . Μετά την επέμβαση με ενδοαυλικό λέιζερ που έκανα αισθάνομαι ότι η ζωή μου άλλαξε . Νοιώθω άλλος άνθρωπος .

Λούκου Καλλιόπη

22


Την φλεβική ανεπάρκεια την είχα αρκετά χρόνια και μου δημιουργούσε πολλά ενοχλήματα στην καθημερινή μου ζωή , με πόνο και οίδημα .Μαθαινοντας για τον νέο τρόπο αντιμετώπισης με λέιζερ και με τη βοήθεια του γιατρού μου Χ .Ηλία θεραπεύτηκα από το πρόβλημα αυτό κυρίως λειτουργικά αλλά και αισθητικά.

Ντρίτα Καλέι

22


Δυσκολευόμουν να πάρω μια απόφαση να κάνω κάτι για το μεγάλο πρόβλημα που είχα με το πόδι μου. Πονούσα , με ενοχλούσε στο περπάτημα , πρηζόταν ,το δέρμα είχε λεπτύνει αρκετά και άνοιγε σε διάφορα σημεία . Μέχρι που ο γιατρός μου Χ Ηλίας με βοήθησε και έλυσα το πρόβλημά μου . Πλέον αισθάνομαι πολύ καλύτερα , χωρίς πόνους και μια καλύτερη ζωή.

Γιαγλίδου Ειρήνη

22


Από αρκετά χρόνια είχα πρόβλημα με το πόδι μου το οποίο λόγω κιρσών και φλεβικής ανεπάρκειας άρχισε να πρήζεται , να με ενοχλεί και να γίνεται πιο μελανό . Κάνοντας την επέμβαση με laser , ανώδυνα και χωρίς καμμία ταλαιπωρία επανήλθα στη δουλειά μου γρήγορα και άνετα . Συνιστώ στον κόσμο που έχει το ίδιο πρόβλημα να μην το αμελεί.

Μιαούλης Μιχάλης

21


Είχα παραμελήσει το πρόβλημα με το πόδι μου για πολλά χρόνια με αποτέλεσμα να φτάσω στο τελευταίο στάδιο φλεβικής ανεπάρκειας και κιρσών . Με τη μέθοδο του λέιζερ ο γιατρός μου με βοήθησε να το ξεπεράσω χωρίς πόνο και να γυρίσω γρήγορα στη δουλειά μου . Γι αυτό δεν χρειάζεται φόβος αλλά εμπιστοσύνη.

Νάτση Ιουλία

20


Με το πρόβλημα των κιρσών και της βαριάς φλεβικής ανεπάρκειας που είχα και στα δυο μου πόδια ήταν αδύνατο να δουλέψω . Ειδικά όταν η δουλειά μου σε αρτοποιείο απαιτούσε πολλές ώρες ορθοστασίας. Κάνοντας την επέμβαση με λέιζερ με τον Χ Ηλία , πηγα σε 3 μέρες για δουλειά χωρις κανένα πρόβλημα , χωρις πόνο, και αισθάνομαι πλέον μεγάλη ανακούφιση . Αν ήξερα ότι ήταν τόσο εύκολο θα το είχα κάνει χρόνια πριν.

Μιριάν Μπαϊρακτάρης

m19


Για πολλά χρόνια υπέφερα από τα πόδια μου με πόνο, αδυναμία ορθοστασίας , κράμπες , πρήξιμο και φαγούρα. Κάνοντας την επέμβαση με λέιζερ νοιώθω ότι λυτρώθηκα. Δεν πόνεσα καθόλου μετά την επέμβαση και επέστρεψα γρήγορα στις καθημερινές μου δραστηριότητες. Ευχαριστώ τον γιατρό μου και την ομάδα του!!

Μπουλαζέρης Δημήτριος

m18


Παρ’ ότι αντιμετώπιζα χρόνιο πρόβλημα με φλεβική ανεπάρκεια στο αριστερό μου πόδι χωρίς να έχω κάνει κάποια θεραπεία τόσα χρόνια , έκανα την επέμβαση με λέιζερ με τον Χ. Ηλία , χωρίς να πονέσω καθόλου , χωρίς να ταλαιπωρηθώ και ανακουφίστηκα αμέσως απο το βάρος και τον πόνο. Αν ήξερα ότι ήταν έτσι δεν θα φοβόμουν να κάνω την επέμβαση αυτή.

Τσάμαρη Δήμητρα

m14


Λόγω της εργασίας μου που απαιτεί πολλές ώρες ορθοστασίας είχα μόνιμο βάρος και πόνο στο πόδι μου , πράγμα που ήταν εμπόδιο σε όλες τις καθημερινές δραστηριότητές μου. Ανακαλύπτοντας το πρόβλημά μου ο Χ . Ηλίας , το οποίο ήταν φλεβική ανεπάρκεια βαλβίδας και διορθώνοντας το με ενδοαυλικό laser αισθάνομαι τεράστια ανακούφιση , χωρίς την παραμικρή ενόχληση μετά από ώρες ορθοστασίας. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα ..

ΚΡΟΜΠΑ ΕΛΕΝΗ

m14


Είχα πρόβλημα φλεβικής ανεπάρκειας και με τα δύο μου πόδια με πόνο και δυσκολία στη βάδιση. Έκανα την επέμβαση με λέιζερ με τον Χ.Ηλία πριν 10 χρόνια, και ήμουν από τα πρώτα περιστατικά που έγιναν στην Ελλάδα. Έκτοτε είμαι πολύ καλά χωρίς κανένα πρόβλημα .

Μπαλαμπάνης Ιωάννης

m14


Είχα πρόβλημα πολλά χρόνια με το πόδι μου το οποίο πρηζόταν και με πονούσε . Κάνοντας την επέμβαση με ενδοαυλικό laser αισθάνομαι ότι έχω άλλο πόδι!! Ξεπρήστηκε και μπορώ να περπατώ πιο άνετα!

Σορολοπίδου Καλλιρόη

m14


Πολλά χρόνια έκανα εξετάσεις προσπαθώντας να ανακαλύψω γιατί δεν μπορούσα να σταθώ όρθια , να περπατήσω και να δουλέψω. Εξετάζοντας με ο γιατρός μου Χ. Ηλίας βρήκε ότι πάσχω από ανεπάρκεια φλεβών και στα δύο μου πόδια .Κάνοντας την επέμβαση με laser αισθάνομαι ότι ξαναγεννήθηκα , ξεκινώντας ξανά τη ζωή μου από τότε!!!!

Μάρου Ελένη

m13


Κάνοντας την επέμβαση στο δεξί μου πόδι με laser πήγα την επόμενη μέρα στην εργασία μου που απαιτεί ορθοστασία και δεν χρειάστηκα καθόλου παυσίπονα. Είναι δύσκολο να το πιστέψω μα είναι αληθινό.

Αθανασίου Μάκης

m12


Είχα αιμορραγίες απο τα κάτω άκρα μου λόγω αγγείων και φλεβών που έσπαγαν σε ανύποπτο χρόνο . Μια φορά κινδύνεψα μετά από μπάνιο στο ντούς γιατι δεν σταμάταγε . Χάρη στον γιατρό μου πλέον δεν έχω πρόβλημα και δεν ανησυχώ καθόλου . Με την μέθοδο των σκληρυντικών ενέσεων με αφρό απαλλάχθηκα από την επικίνδυνη αυτή κατάσταση .Μόνο μια λέξη : ευγνωμοσύνη !!

Ευσταθίου Ιωάννης

m11


Εκανα επέμβαση με ενδοαυλικό laser με τον κ. Ηλία στο δεξί μου πόδι το 2011 και από τότε σταμάτησε το πρήξιμο, ο πόνος, το μούδιασμα και η διαρκής κόπωση. Επίσης ανακουφίστηκε και το αριστερό μου πόδι από τα συμπτώματα που είχα και έκτοτε τα αισθάνομαι ξεκούραστα και ανάλαφρα.

Γαλάνη Μαρία

m10


Είχα σοβαρό πρόβλημα με το δεξί μου πόδι σε σημείο που δεν μπορούσα να δουλέψω, να σταθώ όρθια πολύ ώρα ακόμα και να κοιμηθώ το βράδυ. Με την επέμβαση με ενδοαυλικό laser που έκανα με τον Χαράλαμπο Ηλία θεραπεύτηκα πλήρως από όλα τα συμπτώματα. Επίσης σταμάτησε και ο πόνος που είχα στην δεξιά ωμοπλάτη και στον αυχένα μου ο οποίος με ταλαιπωρούσε 4,5 χρόνια.

Μπάρκα Ελεονώρα

m9


Αντιμετώπιζα πρόβλημα και στα δύο πόδια μου με πόνο , βάρος και συνεχή κούραση χωρίς να καταλαβαίνω απο που προέρχεται , καθώς δεν είχα τίποτα που να φαίνεται εξωτερικά , παρά μόνο πρήξιμο. Βρίσκοντας το πρόβλημά μου ο Χαράλαμπος Ηλίας μου πρότεινε να το διορθώσω με ενδοαυλικό λέιζερ 1470, όπως και έκανα! Από την δεύτερη ημέρα πήγα στη δουλειά μου η οποία ειναι απαιτητική και έχει πολύ ορθοστασία . Δεν χρειάστηκε να πάρω κανένα παυσίπονο , και αισθάνομαι τα πόδια μου άνετα και ξεκούραστα . Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους όσους έχουν φλεβική ανεπάρκεια.

Σοκόλ Μούκα

m3


Δυστυχώς δεν γνώριζα για την νέα μέθοδο με το ενδοαυλικό laser και πριν 2 χρόνια έκανα επέμβαση το δεξί μου πόδι με την παλιά μέθοδο , όπου και υπέφερα πολύ μετεγχειρητικά αλλά και υποτροπίασε κιόλας πολύ γρήγορα . Γνωρίζοντας τον Χαράλαμπο Ηλία διόρθωσα αναίμακτα το δεξί μου πόδι και το αριστερό που είχε ανεπάρκεια με την μέθοδο του laser . Χωρίς πόνο, χωρίς ταλαιπωρία, με άριστο αποτέλεσμα.

Αγγέλη Στέλλα

m3


Δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ από τον πόνο ούτε να  ηρεμήσω. Τώρα  δεν πονάω καθόλου!!! Το πρήξιμο υποχώρησε. ΄Αλλαξε  η ζωή μου!!!!!

ΓΙΟΒΑΝΗ ΒΙΟΛΕΤΑ

m3


Το πόδι μου έγινε άριστο μετά την επέμβαση , οι πόνοι σταμάτησαν, το έλκος που είχα τόσους μήνες έκλεισε . Βελτιώθηκε η ποιότητα της ζωής μου .Ευχαριστώ τον γιατρό και άνθρωπο Χαράλαμπο Ηλία!!

ΚΟΛΟΒΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

m1


Δεν πόνεσα και δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου με την επέμβαση με laser που έκανα με τον κ Ηλία!! Ήταν απο τις πιο ωραίες στιγμές της ζωής μου!!

ΒΡΕΝΤΖΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

m2


Πραγματικά δεν μπορώ να περιγράψω αυτό το συναίσθημα που νοιώθω μετά την επεμβαςη με λέιζερ.Σαν να ελευθερώθηκα , σαν να έφυγε ένα μεγάλο βάρος απο το αριστερό μου πόδι. Δεν πρήζεται πλέον και μπορώ να περπατώ άνετα χωρίς εμπόδιο!!

ΡΑΠΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

m3


Αισθάνομαι άλλος άνθρωπος μετά την επέμβαση στο δεξιό μου πόδι , σαν να αναγεννήθηκα ! Δεν πονάω πλέον και στέκομαι πολλές ώρες όρθια.Και το πιο περίεργο καλό: επανήλθε ο κύκλος μου κανονικά , ενώ για 6 μήνες πριν κάνω επέμβαση με laser είχε σταματήσει!!

ΒΗΧΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ

m3


Έφτασα μετά απο χρόνια στο τελευταίο στάδιο της φλεβικής ανεπάρκειας με έκζεμα και δερματικές φλεγμονές και η κατάσταση συνεχώς χειροτέρευε. Το πόδι μου είχε παραμορφωθεί από το πρήξιμο και δεν μπορούσα να σταθώ όρθια , να δουλέψω ,να περπατήσω. Κάνοντας την επέμβαση με λέιζερ με τον κ Ηλία ανακουφίστηκα απο την ταλαιπωρία μου και έχω μια φυσιολογική ζωή. Ανώδυνα και με τον καλύτερο τρόπο

Μπιστούρη Μαριλένα

m6

martiries