Λ. Κηφισίας 51, Αθήνα 210 7296277

Περσεφόνης 16Α, Ελευσίνα 210 5570852

Μαρτυρίες Ασθενών

Γιάννης Ζαχιώτης

Μια τόσο απλή αλλά σημαντική επέμβαση. Σε λιγότερη από μία ώρα από το τέλος του χειρουργείου και κάνω βόλτες στο δωμάτιο. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον γιατρό μου Χαράλαμπο Ηλία και στην ομάδα του

Γιάννης Ζαχιώτης

Ι .Βαφειάδης

Σαν σήμερα, πριν 4 χρόνια ξαναγεννήθηκα. Νόμιζα ότι δεν θα ξανατρέξω ποτέ και αδυνατούσα να σταθώ όρθιος για πάνω από 10 λεπτά. Το καλοκαίρι εμένα όλη την ημέρα κλεισμένος μέσα στο σπίτι με το air condition στο φουλ, βγαίνοντας έξω μόνο με τη δύση του ηλίου. Ο πόνος πολλές φορές ανυπόφορος. Όσο περνούσε ο καιρός η νόσος χειροτέρευε. Είχα πάθει κατάθλιψη. Ευτυχώς όμως βρέθηκε στο δρόμο μου ο εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος Χαράλαμπος Ηλίας και μου άλλαξε τη ζωή. Σε ευχαριστώ πολύ για όλα.

Ι .Βαφειάδης

Αριστείδης Μιαούλης

Συν Θεώ και Ταξιάρχη Μιχαήλ τον Πανορμίτη μας στη Σύμη - που τον είδα συμπαράσταση -βοηθό για άλλη μια φορά στο μισοξύπνιο μου πρωί πρωί-τα καταφέραμε πριν λίγο. Με τη βοήθεια του διάσημου Αγγειοχειρουργού και Αγγειολόγου Χαράλαμπου Ηλία και της διακεκριμένης ομάδας του ένα σοβαρό πρόβλημα στο πόδι, για το οποίο έκανα και το ταξίδι αυτό- λύθηκε ανώδυνα και αναίμακτα με ενδοσκοπικό laser στο οποίο είναι πρωτοπόρος.

Τον ευχαριστώ από καρδιάς όπως και το προσωπικό του νοσοκομείου Ρέα για την άψογη εξυπηρέτηση. Αμέσως έφυγα και μένουν οι γάζες και τα ράμματα, με ολιγοήμερη ακόμη παραμονή στην Αθήνα. Το ευχαριστώ από καρδιάς στη φίλη που γνωρίζει και ήταν συνέχεια δίπλα μου και σε σας που κάποιοι μάλιστα μου ευχηθήκατε και λίγο πριν μπω στο χειρουργείο.

Χάιδος Κωνσταντίνος

Είχα πρόβλημα εξαιτίας γενετικής προδιάθεσης με το πόδι μου πρησμένο και παραμορφωμένο από κιρσούς . Έκανα την επέμβαση με το λέιζερ με τον γιατρό μου Χ . Ηλία  χωρίς  την παραμικρή ενόχληση μετά , περπάτησα αμέσως και επανήλθα από την επόμενη μέρα στις καθημερινές υποχρεώσεις μου. Ότι και να πω είναι λίγο!!

Φουράι Άννα

Είμαι χαρούμενη που με ανέλαβε και με χειρούργησε ο Χ . Ηλιας , ο εξαίρετος αυτός άνθρωπος και γιατρός, και μου έλυσε το πρόβλημά μου. Τον ευχαριστώ και τον συστήνω χωρίς κανένα  δισταγμό .

Συνιολάκη Σπυριδούλα

Αμέσως μετά την επέμβαση με laser για τους κιρσούς ένιωσα μεγάλη ανακούφηση. Ελευθερώθηκα ,περπάτησα αμέσως χωρίς καθόλου πόνο!! Είναι ο καλύτερος των καλύτερων!!! Γιατρέ σας ευχαριστώ πολύ.

Ραφιά Μαρία

Η εμπειρία μου ήταν άριστη! Δεν έχω λόγια να περιγράψω την εμπειρία που έζησα στα χέρια του γιατρού Χ. Ηλία και των συνεργατών του. Αν το γνώριζα θα το είχα κάνει πριν χρόνια. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη!!. Ευχαριστώ το γιατρό και τους συνεργάτες του.

Μαραγκού Μαρία

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από την επέμβαση. Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο απλό. Περπάτησα αμέσως χωρίς να αισθανθώ καθόλου πόνο!! Ευχαριστώ τον γιατρό , την ομάδα του καθώς και την βοηθό του!!

Θηβαίου Γεωργία

Η επέμβαση με λέιζερ για την φλεβική ανεπάρκεια που είχα στο πόδι μου ήταν πολύ παραπάνω από αυτό που περίμενα ! Ένοιωσα σιγουριά και ασφάλεια στα χέρια του γιατρού μου Χ .Ηλία για την τέλεια αντιμετώπιση του προβλήματος που είχα . Θα το έκανα και πάλι χωρίς κανένα δισταγμό .

Φλώρα Διαμαντή

Είχα πρόβλημα με το Αριστερό πόδι και έκανα επέμβαση με Laser με το γιατρό Χαράλαμπο Ηλία. Η επέμβαση ήταν ανώδυνη και κράτησε λίγες ώρες. Περπάτησα άμεσα χωρίς να αισθανθώ καμία ενόχληση. Ευχαριστώ τον γιατρό και τους συνεργάτες του!! Συνιστώ σε όλους που έχουν το ίδιο πρόβλημα να μην καθυστερήσουν να κάνουν την επέμβαση.

Σελίδα 1 από 7

Σχόλια Ασθενών

Δείτε όλα τα σχόλια ασθενών Δείτε τα Google Reviews μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο Ιατρείου Αθήνας: 210 7296277
Τηλέφωνο Ιατρείου Ελευσίνας: 210 5570852