Μαρτυρίες Ασθενών

Λόγω της φλεβικής ανεπάρκειας την οποία είχα δυσκολευόμουν αρκετά στην ορθοστασία και είχα συνεχώς ενοχλήματα . Αποφάσισα να κάνω την επέμβαση με ενδοαυλικό laser και έτσι ανακουφίστηκα . Πλέον αισθάνομαι ότι έφυγαν πολλά κιλά από πάνω μου , και το κυριότερο : δεν πόνεσα καθόλου , δεν έμεινα στο κρεβάτι , δεν ταλαιπωρήθηκα . Θα το συνέστηνα σε όλους όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα .

κ Κρύου Γεωργία

30


Το πόδι μου ήταν συνεχώς πρησμένο για χρόνια λόγω φλεβικής ανεπάρκειας και κιρσών . Έτσι έκανα την επέμβαση με laser με τον γιατρό μου Χ .Ηλία , χωρίς να καταλάβω πόνο ή ταλαιπωρία . Περπάτησα γρήγορα μετά την επέμβαση και έκτοτε είμαι πολυ καλά.

Παναγιώτης Δ.

30


Το πρόβλημά μου ήταν πολύ σοβαρό , αφορούσε τις αρτηρίες των ποδιών μου. Λόγω αρτηριοσκλήρωσης δεν μπορούσα να περπατήσω γιατί οι αρτηρίες απο το μηρό κσι κάτω ήταν αποφραγμένες . Ετσι χωρίς να το καταλάβω άνοιξε μια πληγή στο πόδι μου η οποία προχώρησε σε έλκος και γάγγραινα. Πήγα σε 2 μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας όπου οι αγγειοχειρουργοί τους μου πρότειναν σαν μόνη λύση τον ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ.! Όμως ευτυχώς βρήκα τον Χ Ηλία ο οποίος μου πρότεινε αγωγή συντηρητική , με κατάλληλα φάρμακα και σωστή άσκηση , και έτσι καταφέραμε να σώσουμε το πόδι μου . Τον ευχαριστώ και σαν γιατρό και σαν άνθρωπο .

Φάνης Χρήστος

29


Το πόδι μου ήταν πάντα πιο πρησμένο λόγω πολλών κιρσών που είχα εδώ και χρόνια . Τελευταία άρχισε να με πονάει όλο και πιο πολύ , να καίει και να μην μπορώ να σταθώ όρθιος. Κάνοντας την επέμβαση με laser που μου υπέδειξε ο Χ Ηλίας , από την επόμενη μέρα ήμουν πολύ καλά και επανήλθα σταδιακά στις καθημερινές δραστηριότητες . Χωρις πόνο και χωρίς καμία ταλαιπωρία. Τον ευχαριστώ για όλα !

Χαράλαμπος Κόττας

28


Το πρόβλημα που είχα με την φλεβική ανεπάρκεια και τους κιρσούς στο αριστερό μου πόδι με εμπόδιζε στη δουλειά μου και στην καθημερινή ζωή μου γιατι είχα ένα μόνιμο βάρος , μούδιασμα και πόνο. Μετά από την επέμβαση με ενδοαυλικό λέιζερ που μου έκανε ο γιατρός μου Χ . Ηλίας νοιώθω πλέον τόσο καλά που έχω συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες δρόμου και σε μαραθωνίους . Τον ευχαριστω για όλα

Λίλη Σωφρονιάδου

22


Η καθημερινή κούραση που ένοιωθα στα πόδια μου, το βάρος και το πρήξιμο ήταν εξαιτίας της φλεβικής ανεπάρκειας που είχα, την οποία μου την διέγνωσε ο γιατρός μου Χ . Ηλίας. Μετά την επέμβαση με laser που μου έκανε και στα δύο πόδια μου , τα ένοιωσα τόσο ξεκούραστα που δεν το πιστεύω . Γύρισα στις καθημερινές μου δραστηριότητες γρήγορα χωρίς πόνο , χωρίς ενόχληση.

Άννινος Χριστοφόρου

22


Είχα χειρουργηθεί στο αριστερό πόδι με την παλιά ανοικτή μέθοδο και υποτροπίασε πάλι και είχα φλεβική ανεπάρκεια και κιρσούς και στο δεξί μου. Δεν θα ξανάκανα ανοικτό χειρουργείο . Γι αυτό και προτίμησα να κάνω λέιζερ ενδοαυλικό . Περπάτησα αμέσως μετά την επέμβαση και επέστρεψα κανονικά στις καθημερινές μου δραστηριότητες πολύ γρήγορα

Καμινάρης Γεώργιος

22


Για μερικά χρόνια είχα πρόβλημα με την ορθοστασία , κουράζονταν τα πόδια μου γρήγορα και τα βράδια δεν μπορούσα να κοιμηθώ λόγω της δυσφορίας και της έντονης ανησυχίας που μου προκαλούσε η φλεβική ανεπάρκεια . Μετά την επέμβαση με ενδοαυλικό λέιζερ που έκανα αισθάνομαι ότι η ζωή μου άλλαξε . Νοιώθω άλλος άνθρωπος .

Λούκου Καλλιόπη

22


Την φλεβική ανεπάρκεια την είχα αρκετά χρόνια και μου δημιουργούσε πολλά ενοχλήματα στην καθημερινή μου ζωή , με πόνο και οίδημα .Μαθαινοντας για τον νέο τρόπο αντιμετώπισης με λέιζερ και με τη βοήθεια του γιατρού μου Χ .Ηλία θεραπεύτηκα από το πρόβλημα αυτό κυρίως λειτουργικά αλλά και αισθητικά.

Ντρίτα Καλέι

22


Δυσκολευόμουν να πάρω μια απόφαση να κάνω κάτι για το μεγάλο πρόβλημα που είχα με το πόδι μου. Πονούσα , με ενοχλούσε στο περπάτημα , πρηζόταν ,το δέρμα είχε λεπτύνει αρκετά και άνοιγε σε διάφορα σημεία . Μέχρι που ο γιατρός μου Χ Ηλίας με βοήθησε και έλυσα το πρόβλημά μου . Πλέον αισθάνομαι πολύ καλύτερα , χωρίς πόνους και μια καλύτερη ζωή.

Γιαγλίδου Ειρήνη

22


Από αρκετά χρόνια είχα πρόβλημα με το πόδι μου το οποίο λόγω κιρσών και φλεβικής ανεπάρκειας άρχισε να πρήζεται , να με ενοχλεί και να γίνεται πιο μελανό . Κάνοντας την επέμβαση με laser , ανώδυνα και χωρίς καμμία ταλαιπωρία επανήλθα στη δουλειά μου γρήγορα και άνετα . Συνιστώ στον κόσμο που έχει το ίδιο πρόβλημα να μην το αμελεί.

Μιαούλης Μιχάλης

21


Είχα παραμελήσει το πρόβλημα με το πόδι μου για πολλά χρόνια με αποτέλεσμα να φτάσω στο τελευταίο στάδιο φλεβικής ανεπάρκειας και κιρσών . Με τη μέθοδο του λέιζερ ο γιατρός μου με βοήθησε να το ξεπεράσω χωρίς πόνο και να γυρίσω γρήγορα στη δουλειά μου . Γι αυτό δεν χρειάζεται φόβος αλλά εμπιστοσύνη.

Νάτση Ιουλία

20


Με το πρόβλημα των κιρσών και της βαριάς φλεβικής ανεπάρκειας που είχα και στα δυο μου πόδια ήταν αδύνατο να δουλέψω . Ειδικά όταν η δουλειά μου σε αρτοποιείο απαιτούσε πολλές ώρες ορθοστασίας. Κάνοντας την επέμβαση με λέιζερ με τον Χ Ηλία , πηγα σε 3 μέρες για δουλειά χωρις κανένα πρόβλημα , χωρις πόνο, και αισθάνομαι πλέον μεγάλη ανακούφιση . Αν ήξερα ότι ήταν τόσο εύκολο θα το είχα κάνει χρόνια πριν.

Μιριάν Μπαϊρακτάρης

m19


Για πολλά χρόνια υπέφερα από τα πόδια μου με πόνο, αδυναμία ορθοστασίας , κράμπες , πρήξιμο και φαγούρα. Κάνοντας την επέμβαση με λέιζερ νοιώθω ότι λυτρώθηκα. Δεν πόνεσα καθόλου μετά την επέμβαση και επέστρεψα γρήγορα στις καθημερινές μου δραστηριότητες. Ευχαριστώ τον γιατρό μου και την ομάδα του!!

Μπουλαζέρης Δημήτριος

m18


Παρ’ ότι αντιμετώπιζα χρόνιο πρόβλημα με φλεβική ανεπάρκεια στο αριστερό μου πόδι χωρίς να έχω κάνει κάποια θεραπεία τόσα χρόνια , έκανα την επέμβαση με λέιζερ με τον Χ. Ηλία , χωρίς να πονέσω καθόλου , χωρίς να ταλαιπωρηθώ και ανακουφίστηκα αμέσως απο το βάρος και τον πόνο. Αν ήξερα ότι ήταν έτσι δεν θα φοβόμουν να κάνω την επέμβαση αυτή.

Τσάμαρη Δήμητρα

m14


Λόγω της εργασίας μου που απαιτεί πολλές ώρες ορθοστασίας είχα μόνιμο βάρος και πόνο στο πόδι μου , πράγμα που ήταν εμπόδιο σε όλες τις καθημερινές δραστηριότητές μου. Ανακαλύπτοντας το πρόβλημά μου ο Χ . Ηλίας , το οποίο ήταν φλεβική ανεπάρκεια βαλβίδας και διορθώνοντας το με ενδοαυλικό laser αισθάνομαι τεράστια ανακούφιση , χωρίς την παραμικρή ενόχληση μετά από ώρες ορθοστασίας. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα ..

ΚΡΟΜΠΑ ΕΛΕΝΗ

m14


Είχα πρόβλημα φλεβικής ανεπάρκειας και με τα δύο μου πόδια με πόνο και δυσκολία στη βάδιση. Έκανα την επέμβαση με λέιζερ με τον Χ.Ηλία πριν 10 χρόνια, και ήμουν από τα πρώτα περιστατικά που έγιναν στην Ελλάδα. Έκτοτε είμαι πολύ καλά χωρίς κανένα πρόβλημα .

Μπαλαμπάνης Ιωάννης

m14


Είχα πρόβλημα πολλά χρόνια με το πόδι μου το οποίο πρηζόταν και με πονούσε . Κάνοντας την επέμβαση με ενδοαυλικό laser αισθάνομαι ότι έχω άλλο πόδι!! Ξεπρήστηκε και μπορώ να περπατώ πιο άνετα!

Σορολοπίδου Καλλιρόη

m14


Πολλά χρόνια έκανα εξετάσεις προσπαθώντας να ανακαλύψω γιατί δεν μπορούσα να σταθώ όρθια , να περπατήσω και να δουλέψω. Εξετάζοντας με ο γιατρός μου Χ. Ηλίας βρήκε ότι πάσχω από ανεπάρκεια φλεβών και στα δύο μου πόδια .Κάνοντας την επέμβαση με laser αισθάνομαι ότι ξαναγεννήθηκα , ξεκινώντας ξανά τη ζωή μου από τότε!!!!

Μάρου Ελένη

m13


Κάνοντας την επέμβαση στο δεξί μου πόδι με laser πήγα την επόμενη μέρα στην εργασία μου που απαιτεί ορθοστασία και δεν χρειάστηκα καθόλου παυσίπονα. Είναι δύσκολο να το πιστέψω μα είναι αληθινό.

Αθανασίου Μάκης

m12


Είχα αιμορραγίες απο τα κάτω άκρα μου λόγω αγγείων και φλεβών που έσπαγαν σε ανύποπτο χρόνο . Μια φορά κινδύνεψα μετά από μπάνιο στο ντούς γιατι δεν σταμάταγε . Χάρη στον γιατρό μου πλέον δεν έχω πρόβλημα και δεν ανησυχώ καθόλου . Με την μέθοδο των σκληρυντικών ενέσεων με αφρό απαλλάχθηκα από την επικίνδυνη αυτή κατάσταση .Μόνο μια λέξη : ευγνωμοσύνη !!

Ευσταθίου Ιωάννης

m11


Εκανα επέμβαση με ενδοαυλικό laser με τον κ. Ηλία στο δεξί μου πόδι το 2011 και από τότε σταμάτησε το πρήξιμο, ο πόνος, το μούδιασμα και η διαρκής κόπωση. Επίσης ανακουφίστηκε και το αριστερό μου πόδι από τα συμπτώματα που είχα και έκτοτε τα αισθάνομαι ξεκούραστα και ανάλαφρα.

Γαλάνη Μαρία

m10


Είχα σοβαρό πρόβλημα με το δεξί μου πόδι σε σημείο που δεν μπορούσα να δουλέψω, να σταθώ όρθια πολύ ώρα ακόμα και να κοιμηθώ το βράδυ. Με την επέμβαση με ενδοαυλικό laser που έκανα με τον Χαράλαμπο Ηλία θεραπεύτηκα πλήρως από όλα τα συμπτώματα. Επίσης σταμάτησε και ο πόνος που είχα στην δεξιά ωμοπλάτη και στον αυχένα μου ο οποίος με ταλαιπωρούσε 4,5 χρόνια.

Μπάρκα Ελεονώρα

m9


Αντιμετώπιζα πρόβλημα και στα δύο πόδια μου με πόνο , βάρος και συνεχή κούραση χωρίς να καταλαβαίνω απο που προέρχεται , καθώς δεν είχα τίποτα που να φαίνεται εξωτερικά , παρά μόνο πρήξιμο. Βρίσκοντας το πρόβλημά μου ο Χαράλαμπος Ηλίας μου πρότεινε να το διορθώσω με ενδοαυλικό λέιζερ 1470, όπως και έκανα! Από την δεύτερη ημέρα πήγα στη δουλειά μου η οποία ειναι απαιτητική και έχει πολύ ορθοστασία . Δεν χρειάστηκε να πάρω κανένα παυσίπονο , και αισθάνομαι τα πόδια μου άνετα και ξεκούραστα . Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους όσους έχουν φλεβική ανεπάρκεια.

Σοκόλ Μούκα

m3


Δυστυχώς δεν γνώριζα για την νέα μέθοδο με το ενδοαυλικό laser και πριν 2 χρόνια έκανα επέμβαση το δεξί μου πόδι με την παλιά μέθοδο , όπου και υπέφερα πολύ μετεγχειρητικά αλλά και υποτροπίασε κιόλας πολύ γρήγορα . Γνωρίζοντας τον Χαράλαμπο Ηλία διόρθωσα αναίμακτα το δεξί μου πόδι και το αριστερό που είχε ανεπάρκεια με την μέθοδο του laser . Χωρίς πόνο, χωρίς ταλαιπωρία, με άριστο αποτέλεσμα.

Αγγέλη Στέλλα

m3


Δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ από τον πόνο ούτε να  ηρεμήσω. Τώρα  δεν πονάω καθόλου!!! Το πρήξιμο υποχώρησε. ΄Αλλαξε  η ζωή μου!!!!!

ΓΙΟΒΑΝΗ ΒΙΟΛΕΤΑ

m3


Το πόδι μου έγινε άριστο μετά την επέμβαση , οι πόνοι σταμάτησαν, το έλκος που είχα τόσους μήνες έκλεισε . Βελτιώθηκε η ποιότητα της ζωής μου .Ευχαριστώ τον γιατρό και άνθρωπο Χαράλαμπο Ηλία!!

ΚΟΛΟΒΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

m1


Δεν πόνεσα και δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου με την επέμβαση με laser που έκανα με τον κ Ηλία!! Ήταν απο τις πιο ωραίες στιγμές της ζωής μου!!

ΒΡΕΝΤΖΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

m2


Πραγματικά δεν μπορώ να περιγράψω αυτό το συναίσθημα που νοιώθω μετά την επεμβαςη με λέιζερ.Σαν να ελευθερώθηκα , σαν να έφυγε ένα μεγάλο βάρος απο το αριστερό μου πόδι. Δεν πρήζεται πλέον και μπορώ να περπατώ άνετα χωρίς εμπόδιο!!

ΡΑΠΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

m3


Αισθάνομαι άλλος άνθρωπος μετά την επέμβαση στο δεξιό μου πόδι , σαν να αναγεννήθηκα ! Δεν πονάω πλέον και στέκομαι πολλές ώρες όρθια.Και το πιο περίεργο καλό: επανήλθε ο κύκλος μου κανονικά , ενώ για 6 μήνες πριν κάνω επέμβαση με laser είχε σταματήσει!!

ΒΗΧΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ

m3


Έφτασα μετά απο χρόνια στο τελευταίο στάδιο της φλεβικής ανεπάρκειας με έκζεμα και δερματικές φλεγμονές και η κατάσταση συνεχώς χειροτέρευε. Το πόδι μου είχε παραμορφωθεί από το πρήξιμο και δεν μπορούσα να σταθώ όρθια , να δουλέψω ,να περπατήσω. Κάνοντας την επέμβαση με λέιζερ με τον κ Ηλία ανακουφίστηκα απο την ταλαιπωρία μου και έχω μια φυσιολογική ζωή. Ανώδυνα και με τον καλύτερο τρόπο

Μπιστούρη Μαριλένα

m6

martiries