Παρουσιάσεις - Συνέδρια

Στο 2ο πανελλήνιο λεμφολογικό συνέδριο στις 9 - 10 Μαιου 2014 παρουσίασε σε στρογγυλή τράπεζα για πρώτη φορα στον ελλαδικό χώρο την επεμβατική θεραπεία του λιποιδήματος κάτω άκρων , από την εμπειρία της ενασχόλησης του με την συγκεκριμένη πάθηση.Η αντιμετώπιση συνιστάται στην λιππαναρόφηση με υποβοήθηση LASER και υπερηχογραφικη καθοδήγηση.

ΣΤΟ 12ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΓΕΙΟΛΟΓΙΑΣ- ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 21-24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010,ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ LASER ΣΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΚΙΡΣΩΝ-ΦΛΕΒΙΚΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ( Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ( ΙUA WORLD CONGRESS) 21-25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010 ΣΤΟ ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΙΡΕΣ,ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΜΕΛΕΤΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΕΠΟΥΛΩΣΗ ΕΛΚΩΝ ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ ΜΕ ΤΟ LASER 1470nm,Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΗΚΕ ΣΤΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ 2009 ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΛΕΜΦΟΙΔΗΜΑΤΟΣ- ΛΙΠΟΙΔΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ ΜΕ LASER ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ.

martiries