Ευρυαγγείες Προσώπου με Laser

Οι ευρυαγγείες στο πρόσωπο οφείλονται σε συγγενείς, ορμονικούς ,περιβαλλοντικούς, κληρονομικούς , αλλά και άλλους παράγοντες όπως η ηλικία,η χρήση φαρμάκων ( όπως κορτιζόνης) η υπερβολική έκθεση στον ήλιο κ η κατάχρηση οινοπνευματωδών ποτών.Ακόμα παρατηρούνται μετά από τραυματισμούς στο πρόσωπο( όπως σε διάφορα αθλήματα).

Συνήθως είναι πολύ μικρά τριχοειδή κόκκινα αγγεία, σπανιότερα μεγαλύτερα μπλε. Όπως και στα πόδια έτσι και στο πρόσωπο, όσο παλαιότερα είναι τόσο περισσότερα και μεγαλύτερα γίνονται.

Η αντιμετώπιση τους επ ουδενί δεν γίνεται με σκληρυντικές ενέσεις, αλλά με LASER Nd YANG 1064 nm τελευταίας τεχνολογίας.

Χρειάζονται λιγότερες συνεδρίες από ότι στα κάτω άκρα , 2- 3 περίπου και είναι εντελώς ανώδυνες, σε αντίθεση με ότι πιστεύει ο περισσότερος κόσμος.

Απαραίτητη προυπόθεση είναι βέβαια η εμπειρία του γιατρού, η υπομονή και η επιμονή του.

Σας παραθέτω μερικές προσωπικές μου περιπτώσεις ασθενών με φωτογραφίες , άλλοι είναι στα τελικά στάδια και άλλοι σε ενδιάμεσα . Δεν υπάρχει καμία επιπλοκή στο δέρμα , και οι δύσκολες περιπτώσεις αντιμετωπίζονται με επιτυχία >95%.

Δείτε φωτογραφίες πριν και μετά από ευρυαγγείες πρόσωπου

martiries